Libnet.ro
UNICEF

20:30

Una dintre cele mai mari catastrofe ecologice ale omenirii. Marea omorata de oameni

Antena3 Antena3,
Una dintre cele mai mari catastrofe ecologice ale omenirii. Marea omorata de oameni

Lacul Aral cunoscut si sub denumirea de Marea Aral) era, in anii `60, al patrulea lac al lumii in functie de marimea bazinului. in 2014, din cauza devierii apelor raurilor care il alimentau, lacul a secat, asa. continuă pe Antena3

Hackerii au inceput sa exploateze vulnerabilitatea Shellshock, una dintre cele mai severe din istoria internetului

La nici 24 de ore dupa ce autoritatile SUA au avertizat companiile si institutiile in legatura cu o vulnerabilitate infomatica de proportii numita Shellshock, hackerii pregatesc malware pentru a ataca sisteme de computere din intreaga lume. Prima consecinta pare sa fie ca hackerii construiesc botnet-uri uriase retele de calculatoare infectate) pe care sa le foloseasca la atacuri mari de DDoS.

Victor Ponta, pentru CNN: Independenta energetica, unul dintre cele mai importante elemente de stabilitate si prosperitate in regiune

Independenta energetica reprezinta unul dintre cele mai importante elemente de stabilitate si prosperitate in regiune. Afirmatia a fost facuta de premierul Victor Ponta in cadrul unei interventii la postul.

Liderul Khorasan, una dintre cele mai periculoase organizatii teroriste din lume, ar fi fost ucis in bombardamentele din Siria

Militanti din gruparea Khorasan, una dintre tintele bombardamentelor americane din Siria, au lasat mesaje de condoleante pe Twitter pentru Muhsin al-Fadhli, liderul organizatiei afiliate al-Qaeda, care planuia sa doboare mai multe avioane cu occidentali in viitorul apropiat.

Utile: Cele mai eficiente metode naturale de intarire a sistemului imunitar; Tratament inovativ pentru osteoartrita, cu refacerea partiala a genunchiului; Ce boli poti sa ai daca ti se strica dintii repede

Boala silentioasa care vine din paine. Cum stii daca o ai?Este una dintre cele mai comune boli din lume, insa in multe cazuri este asimptomatica. O anemie care. Suplimentele de fier administrate in timpul sarcinii ar putea influenta riscul de autism. Suplimentele de fier administrate viitoarelor mame in timpul sarcinii.

FOTO Vicepremierul Romaniei, L. Dragnea: Palatul Brancovenesc de la Potlogi, unul dintre cele mai importante obiective din Romania

Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat, vineri, in Dambovita, ca Palatul Brancovenesc de la Potlogi, poate deveni unul dintre cele mai importante obiective turistice din tara. El a inspectat personal lucrari de reabilitare cu fonduri europene de la Palat.

26 septembrie 1981: Serena Williams, se nastea o stea

John McEnroe si Chris Evert erau lider in tenis, Lionel Richie si Diana Ross in fruntea clasamentelor muzicale, iar una dintre cele mai mari jucatoare de tenis din lume vedea lumina zilei.

Te va lasa fara cuvinte! Iata cea mai tare iluzie optica a momentului

Iflscience prezinta una dintre cele mai interesante iluzii optice. Halucinatiile de dupa vizionarea videoclipului de mai sus sunt cauzate de stimularea psihica repetata. Cand clipul s-a terminat si va.

Cea mai aglomerata cafenea: La Starbucks-ul din sediul CIA barmanii sunt sub acoperire

Starbucks-ul secret sau Magazinul Numarul 1, asa cum este scris pe chitantele clientilor, este una dintre cele mai aglomerate cafenele starbucks din Statele Unite. Clientela este reprezentata de mii de analisti, agenti, economisti, ingineri, geografi si cartografi, care lucreaza la colectarea de informatii si lansarea operatiunilor sub acoperire, relateaza The Washington Post.

Lora o duce din ce in ce mai bine: SI-A MARIT TARIFUL! Afla cat ia acum pentru un concert!

Lora e una dintre cele mai bune soliste din Romania si are o cariera de succes in maxima ascensiune! Desi.

Fermierii careincaseaza subventii mai mari de 5.000 euro/an trebuie sa se inregistreze ca PFA

Fermierii care primesc subventii mai mari de 5. 000 de euro pe an si intra in verificarea de fermieri activi vor trebui sa se inregistreze cel putin ca persoana fizica autorizata PFA), incepand din anul 2015, a declarat George Turtoi, secretarul de stat in Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale MADR).

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )